Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • buried inside – time as surrogate religion

buried inside – time as surrogate religion

Dalszöveg és fordítás: buried inside - time as surrogate religion Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: buried inside Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints buried inside] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: buried inside. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az time as surrogate religion.

EREDETI

Hell-bent on standardization; on Cartesian deliverance. Time is the primary socializing tool. Indelibly imprinted and structurally biased. We are domesticated creatures of technical abstraction. If rationalism/reductionism is our religion, then time keeping is our benediction. Reified and ratified in fixed ideas and solid state circuitry. This baptism took place on the hinges of history by the faithful who made repression a cardinal requisite. By the faithful who made the timepiece as holy as the cross. Hell-bent on standardization: the wheel keeps turning and we all turn with it.

FORDÍTÁS

A szabványosításra, a karteziánus felszabadításra elszánt pokolian elszántak. Az idő az elsődleges szocializációs eszköz. Kitörölhetetlenül bevésődött és strukturálisan elfogult. A technikai absztrakció háziasított teremtményei vagyunk. Ha a racionalizmus/redukcionizmus a vallásunk, akkor az időtartás a mi áldásunk. Rögzített eszmékben és szilárdtest-áramkörökben megerősített és ratifikált. Ez a keresztség a történelem zsanérjain történt a hívők által, akik az elfojtást kardinális követelménynek tekintették. A hívők által, akik az időmérőt olyan szentté tették, mint a keresztet. A szabványosításra elszánt pokol: a kerék tovább forog, és mi mindannyian vele együtt forogunk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp