Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

bryan adams – into the fire

Dalszöveg és fordítás: bryan adams - into the fire Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: bryan adams Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints bryan adams] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: bryan adams. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az into the fire.

EREDETI

Life - thin as a thread. Sometimes you're lucky. Sometimes you're better off dead. Your first breath is taken and in to the world you are cast. You long for tomorrow while living each day as your last. Well I know what your heart desires. But you can't take it with you. Into the fire. Now you've done all you can. Your life's at the crossroads. You watch as it slips through your hands. So stand on the mountain and shout in vain at the sky. But nobody hears you - the words only echo inside. Oh shelter the flame - it may expire. Risin' up from the ashes. Into the fire. Just hold on to your life down to the wire. Oh out from the dragon's jaws. Into the fire. There's a moment in every man's life. When he must decide what is wrong and what's right. You could wait for your dreams to come true. But time has no mercy. Time won't stand still for you. Well I know what your heart desires. Crawlin' out from the wreckage. Into the fire. Here I go...into the fire. I know...what your heart desires.

FORDÍTÁS

Az élet - vékony, mint a cérna. Néha szerencséd van. Néha jobb, ha meghalsz. Az első lélegzetvételed megtörténik, és a világba vetnek. Vágysz a holnapra, miközben minden napot úgy élsz meg, mintha az utolsó lenne. Tudom, mire vágyik a szíved. De nem viheted magaddal. A tűzbe. Most már megtettél mindent, amit tudtál. Az életed válaszúthoz érkezett. Nézed, ahogy kicsúszik a kezeid közül. Állj hát a hegyen, és hiába kiabálsz az égre. De senki sem hallja - a szavak csak belül visszhangoznak. Ó oltalmazd a lángot - talán kialszik. Felkel a hamuból. A tűzbe. Csak kapaszkodj az életedbe a végsőkig. Ó ki a sárkány állkapcsából. A tűzbe. Minden ember életében van egy pillanat. Amikor el kell döntenie, mi a rossz és mi a jó. Várhatod, hogy az álmaid valóra váljanak. De az idő nem kegyelmez. Az idő nem áll meg érted. Nos, tudom, mire vágyik a szíved. Kikúszni a roncsok közül. A tűzbe. Itt megyek... a tűzbe. Tudom... mire vágyik a szíved.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp