Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • bruno e marrone – beijo de varanda

bruno e marrone – beijo de varanda

Dalszöveg és fordítás: bruno e marrone - beijo de varanda Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: bruno e marrone Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints bruno e marrone] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: bruno e marrone. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az beijo de varanda.

EREDETI

Todo santo dia é mais um dia pra te esquecer. Acabei de ouvir a nossa música no radio e na tv. O que será que isso que dizer?. Tava ali fazendo palavra cruzada. Pra ver se o tempo passa e seu nome apareceu. Agora pouco um vídeo no youtube. E como de costume sabe o que aconteceu. Aquela cena veio e acabou comigo. No terceiro replay eu já tinha me convencido. Que falta você. Nem vou culpar o vento por essa bagunça. Se fui eu que deixei a janela aberta. Então é minha culpa ai ai. E já que entrou na minha vida leva é toda sua. Quero aquele beijo de varanda. E a lua de testemunha. Eu tô até com ciúme. O vento deve estar usando seu perfume

FORDÍTÁS

Minden egyes nap egy újabb nap, hogy elfelejtselek. Most hallottam a dalunkat a rádióban és a tévében. Vajon mit jelenthet ez? Ott álltam és keresztrejtvényt fejtettem. Hogy lássuk, telik-e az idő, és felbukkan-e a neved. Éppen most volt egy videó a youtube-on. És mint mindig, tudod, mi történt. Ez a jelenet jött és végzett velem. A harmadik visszajátszásnál már meg voltam győződve. Mennyi mindenről maradtál le. Még csak nem is a szelet fogom hibáztatni ezért a zűrzavarért. Ha én vagyok az, aki nyitva hagyta az ablakot. Akkor az én hibám. És mióta beléptél az életembe, minden a tiéd. Akarom azt az erkélycsókot. És a tanúhold. Még irigykedem is. A szél biztos a te parfümödet viseli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp