Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • blink 182 – when you fucked grandpa

blink 182 – when you fucked grandpa

Dalszöveg és fordítás: blink 182 - when you fucked grandpa Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: blink 182 Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints blink 182] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: blink 182. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az when you fucked grandpa.

EREDETI

Uno dos tres cuatro. When you fucked grandpa. Did he tell you that he loved you. Did he hold you untill the sun did rise. And did he look into your eyes. And ask you to falate him. And stick a finger or two in his ass. [Chorus]. He seems like a to-tal asshole. Grand-pa is a total fucking asshole. Who would ever want a dirty greasy finger in his ass. He rubs his dick in broken glass. When you fucked grandpa. Did he kiss you soft and tender?. Did he tie your hands behind your head. And was it on your mothers bed?. [*Chorus sung softly under these words*]. This is fucking stupid man. I cant believe you have sex with your own grandpa!. I mean you guys are related!. Whats he gunna do?. Take out his false teeth?. And just lay them on the side of your bed?. Man you like to fuck him in the bum. And have everyone come in and watch and masturbate?. Come on this place is stupid! I hate you all. Im not even gunna have sex with my mom tonight!. Common this is stupid!. I Hate you!

FORDÍTÁS

Uno dos dos tres cuatro. Amikor nagyapával keféltél. Mondta neked, hogy szeret téged. Tartott téged, amíg a nap fel nem kelt. És a szemedbe nézett. És megkért, hogy falate őt. És dugj egy-két ujjat a seggébe. [Kórus]. Úgy néz ki, mint egy igazi seggfej. Nagyapa egy kibaszott seggfej. Ki akarna egy mocskos, zsíros ujjat a seggébe dugni? Törött üvegbe dörzsöli a farkát. Amikor nagyapát megdugtad. Gyengéden és gyengéden csókolt meg? Megkötözte a kezedet a fejed mögött. És az anyád ágyában volt? [*Halkan énekelt kórus e szavak alatt*]. Ez egy kibaszott hülyeség, ember. Nem hiszem el, hogy a saját nagyapáddal szexeltél!. Úgy értem, ti rokonok vagytok! Mit fog csinálni? Kiveszi a műfogsorát? És leteszi az ágyad szélére? Ember, te szereted seggbe kúrni. És mindenki bejön, és nézi, ahogy maszturbál? Ugyan már, ez a hely hülye! Utállak titeket. Ma este még anyámmal sem fogok szexelni! Ez hülyeség! Utállak titeket!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp