Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • black sabbath – the lawmaker

black sabbath – the lawmaker

Dalszöveg és fordítás: black sabbath - the lawmaker Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: black sabbath Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints black sabbath] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: black sabbath. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az the lawmaker.

EREDETI

The horizon breaks. where a figure stands. close your eyes and pray its a vision of God's command. He's evil, and mysterious. people fear his name. he's not here for deliverance. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker. He never speaks. but his tasks we're told. to seek out souls of the sinners he'll trade for gold. He's evil, and mysterious. people fear his name. he's not here for deliverance. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker. Silver mountians won't save you from Hell. the prince of darkness inside you will dwell. Your weakness your past. the Lawmaker comes. He's the Lawmaker. He's the Lawmaker.

FORDÍTÁS

A horizont megszakad. ahol egy alak áll. csukd be a szemed és imádkozz, hogy ez egy látomás Isten parancsára. Gonosz és titokzatos. az emberek félnek a nevétől. nem a szabadulásért van itt. Ő a törvényhozó. Ő a törvényhozó. Soha nem beszél, de a feladatai, mint mondták, a bűnösök lelkének felkutatása, amit aranyért cserél el. Gonosz és titokzatos. Az emberek félnek a nevétől. Nem a szabadulásért van itt. Ő a törvényhozó. Ő a törvényhozó. Ezüsthegyek nem mentenek meg a pokoltól. a sötétség fejedelme benned lakozik. A gyengeséged a múltad. a törvényhozó jön. Ő a törvényhozó. Ő a törvényhozó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp