Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • black flag – beat my head against the wall

black flag – beat my head against the wall

Dalszöveg és fordítás: black flag - beat my head against the wall Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: black flag Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints black flag] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: black flag. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az beat my head against the wall.

EREDETI

Beat my head against the wall one more time Will this solve my problems at all? I don't care about parties or a good time I won't stand in your line Swimming in the main stream is such a lame dream No method to the madness Beat my head against the wall Tension builds up so quickly My judgement becomes affected And without my even knowing it I have started to act like a dick Swimming in the main stream is such a lame dream No method to the madness Beat my head against the wall Running around like a chicken without a head Get my kicks bouncing around in bed But the next day I still feel the same I'll find a way yo Blast again Swimming in the main stream is such a lame dream No method to the madness Beat my head against the wall

FORDÍTÁS

Verem a fejem a falba még egyszer Megoldja ez egyáltalán a problémáimat? Nem érdekelnek a bulik vagy a jó idő Nem állok a sorodba Úszni a fősodorban olyan béna álom Nincs módszer az őrületben A fejemet a falba verem A feszültség olyan gyorsan felgyülemlik Az ítélőképességemet befolyásolja És anélkül, hogy tudnám, elkezdtem úgy viselkedni, mint egy fasz Úszni a fősodorban olyan... Egy ilyen béna álom Nincs módszer az őrülethez A fejemet a falnak verem Úgy rohangálok, mint egy fej nélküli csirke, mint egy csirke, az ágyban ugrálok, de másnap még mindig ugyanúgy érzem magam Majd kitalálom, hogy újra felrobbanjak A fősodorban úszni egy ilyen béna álom Nincs módszer az őrülethez A fejemet a falnak verem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp