Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • ben kweller – different but the same

ben kweller – different but the same

Dalszöveg és fordítás: ben kweller - different but the same Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ben kweller Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ben kweller] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ben kweller. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az different but the same.

EREDETI

There's no time to phone home when you're. racing your own time.. You contemplate, you gotta wait your own turn.. Up the noise with some poison with great poise.. You can't compare it to. Or let it scare you through. If every thing you do is not as smoothly as we planned.. You gotta understand there is more for you.. But all you gotta do is put yourself with the people,. they're the ones who make the world spin.. Lust in favor, you can win.. And you'll take home the gold medallion. and ride the wobbly wave of fame.. That is why you came. to your senses to feel it out. And try to kill off every doubt.. Your mother worries but no one worries quite like you.. And when you start you must rely on your own heart.. Cause nothing works the same. or takes the blame or wins the game. with your head in your hands in the pouring rain.. I wanna see you as you are. like a lonely star.. There is more for you.. But all you gotta do is put yourself with the people,. they're the ones who make the world spin.. Lust in favor, you can win.. And you'll take home the gold medallion. and ride the wobbly wave of fame.. That is why you came.. You gotta be so strong, you gotta teach your son. how to stand up straight when you want to run,. how to care and love, how to be yourself,. to be different but the same.

FORDÍTÁS

Nincs idő hazatelefonálni, amikor a saját időddel versenyzel... Elmélkedsz, várnod kell a saját sorodra... Nagy magabiztossággal, némi méreggel fokozod a zajt... Nem tudod összehasonlítani. Vagy hagyd, hogy átijesszen. Ha nem megy minden olyan simán, mint ahogy terveztük.. Meg kell értened, hogy több van számodra... De csak annyit kell tenned, hogy az emberek közé helyezed magad,... ők azok, akik a világot forgatják... Ha a vágyakozás a kedvedre való, akkor nyerhetsz... És hazaviheted az aranyérmet, és meglovagolhatod a hírnév hullámzó hullámát... Ezért jöttél el... hogy megérezd a helyzetet. És próbálj meg elpusztítani minden kétséget... Anyád aggódik, de senki sem aggódik úgy, mint te... És amikor elindulsz, a saját szívedre kell hagyatkoznod... Mert semmi sem működik ugyanúgy, vagy viszi el a balhét, vagy nyeri meg a játékot. A fejeddel a kezedben a zuhogó esőben... Úgy akarlak látni, ahogy vagy, mint egy magányos csillagot... Több van számodra... De csak annyit kell tenned, hogy az emberek közé állsz... ők azok, akik a világot forgatják... A vágyakozás a javából, győzni tudsz... És hazaviheted az aranyérmet, és meglovagolhatod a hírnév hullámzó hullámát... Ezért jöttél... Olyan erősnek kell lenned, meg kell tanítanod a fiadat. hogyan kell egyenesen állni, amikor futni akarsz,. hogyan kell törődni és szeretni, hogyan legyél önmagad,. másnak lenni, de ugyanolyan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp