Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • belle sebastian – (my girl’s got) miraculous techniques

belle sebastian – (my girl’s got) miraculous techniques

Dalszöveg és fordítás: belle sebastian - (my girl's got) miraculous techniques Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: belle sebastian Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints belle sebastian] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: belle sebastian. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az (my girl's got) miraculous techniques.

EREDETI

(My girl's got) miraculous techniques.. Oh no, the snow's stopped snowing.. Maybe we'll get some bowling and drinking when lookintg at the sky.. Pretend that you despise it, why does your lazy eye rest on his skin,. his arm and his homing too?. Take a look around you, the spring has sent the sound of rain upon your windowsill.. So grab your coat and play a song for me.. Don't think that I've forgotten. We've grown up but I know the reason,. I want to curl up in your room.. That's why we're on the late shif, JP at Maida Vale.. I've got my clothes dry-cleaned to commemorate the day.. I know my legs are weak, but if I hear my baby speak, then I'll start running.. She's got miraculous techniques.. If I could be a song, I would be something that would snake into your room. and be with you the whole night long

FORDÍTÁS

(Az én lányomnak) csodálatos technikái vannak... Jaj, ne, a hó már nem havazik... Talán bowlingozni fogunk és iszogatunk, amikor az eget nézzük... Tegyél úgy, mintha megvetnéd, miért pihen a lusta szemed a bőrén,. a karján és a haza is?.. Nézz körül, a tavasz az ablakpárkányodra eső hangját küldte. Fogd a kabátod és játssz nekem egy dalt... Ne hidd, hogy elfelejtettem. Felnőttünk, de én tudom az okát,... Szeretnék a szobádban összebújni... Ezért vagyunk a késői műszakban, JP Maida Vale-ben... A ruháimat tisztíttattam, hogy megemlékezzek a napról... Tudom, hogy a lábaim gyengék, de ha hallom a babámat beszélni, akkor elkezdek futni... Csodálatos technikája van... Ha én egy dal lehetnék, akkor valami olyasmi lennék, ami bekúszik a szobádba. és egész éjjel veled leszek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp