Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • bee gees – saw a new morning

bee gees – saw a new morning

Dalszöveg és fordítás: bee gees - saw a new morning Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: bee gees Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints bee gees] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: bee gees. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az saw a new morning.

EREDETI

All of a sudden I saw a new morning. I'm locked up I want to be free. Out in the courtyard and over the wall then. My friends are waiting for me. Sixteen people are waiting to get me. Hoping to take me outside. I hear the sound of the snubnose behind me. I went along for the ride. Wind in my face and my bones they are aching. My soul must weather the storm. I must run till my back it is breaking. Desp'ratly I must keep on. Sixteen people are waiting to get me. Hoping to take me outside. I hear the sound of the snubnose behind me. I went along for the ride. La.... All of a sudden I saw a new morning. I went along for the ride. All of a sudden I saw a new morning. All of a sudden I saw a new morning. All of a sudden I saw a new morning.

FORDÍTÁS

Hirtelen egy új reggelt láttam. Be vagyok zárva, szabad akarok lenni. Ki az udvarra és át a falon akkor. A barátaim már várnak rám. Tizenhatan várnak rám. Remélve, hogy kivisznek a szabadba. Hallom a hátam mögött a snubnose hangját. Elindultam a kocsikázásra. Szél az arcomban, és a csontjaim fájnak. A lelkemnek át kell vészelnie a vihart. Futnom kell, míg a hátam meg nem törik. Desp'ratly I must keep on. Tizenhat ember vár rám. Remélve, hogy kivisznek a szabadba. Hallom, hogy a hátam mögött a snubnose hangját hallom. Elmentem a menetre. La.... Hirtelen egy új reggelt láttam. Én is mentem az útra. Hirtelen egy új reggelt láttam. Hirtelen egy új reggelt láttam. Hirtelen egy új reggelt láttam.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp