Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

bee gees – kilburn towers

Dalszöveg és fordítás: bee gees - kilburn towers Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: bee gees Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints bee gees] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: bee gees. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az kilburn towers.

EREDETI

I am a bird; watch me go drifting by.. With my feathers of power I laugh as the hours go slowly by.. That could mean ev'rything.. I am a street watching the people walk.. As I listen their conversations glisten as they start to talk.. Then I hear ev'rything.. Little white jug, me and Kilburn Towers,. as we sit on the hill and we drink and we swill. till the early hours,. Then I am ev'rything.. Little white jug and me and Kilburn Towers. (music). That could mean ev'rything.. Little white jug, me and Kilburn Towers,. as we sit on the hill and we drink and we swill. till the early hours,. Then I am ev'rything

FORDÍTÁS

Madár vagyok, nézd, ahogy elsodródom... Erőtollammal nevetek, ahogy az órák lassan múlnak... Ez mindent jelenthet... Én egy utca vagyok, nézem az embereket, ahogy sétálnak... Ahogy hallgatom a beszélgetésüket, ahogy beszélgetni kezdenek... Aztán hallok mindent... Kis fehér korsó, én és Kilburn Towers,. ahogy ülünk a dombon és iszunk és iszogatunk. a korai órákig,. Aztán minden vagyok... Kis fehér korsó, én és Kilburn Towers. (zene). Ez jelenthet mindent... Kis fehér korsó, én és Kilburn Towers,. ahogy ülünk a dombon és iszunk és iszogatunk. a korai órákig,. Akkor én minden vagyok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp