Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

barrerito – as andorinhas

Dalszöveg és fordítás: barrerito - as andorinhas Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: barrerito Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints barrerito] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: barrerito. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az as andorinhas.

EREDETI

As andorinhas voltaram. E eu tambem voltei. Pousar num velho ninho. Que um dia aqui deixei.. Nós somos andorinhas. Que vão e que vem. À procura de amor. Às vezes volta cansada. Ferida, machucada. Mas volta pra casa. Batendo suas asas. Com grande dor.. Igual à andorinha. Que eu parti sonhando. Mas foi tudo em vão. Voltei sem felicidade. Porque na verdade. Uma andorinha voando sozinha. Não faz verão.

FORDÍTÁS

A fecskék visszatértek. És én is. Leszállás egy régi fészekben. Egyszer már elmentem innen. Fecskék vagyunk. Ezek jönnek és mennek. A szerelmet keresi. Néha fáradtan jön vissza. sebesült, sérült. De hazatér. Csapkodja a szárnyait. Nagy fájdalommal... Akárcsak a fecske. Hogy álmomban hagytam ott. De mindez hiábavaló volt. Boldogság nélkül jöttem vissza. Mert az igazság az. Egy fecske repül egyedül Nem lesz nyár.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp