Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • banda san marino – vida de solteiro

banda san marino – vida de solteiro

Dalszöveg és fordítás: banda san marino - vida de solteiro Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: banda san marino Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints banda san marino] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: banda san marino. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az vida de solteiro.

EREDETI

Me amarrei numa menina, o pai dela é contra e não quer aceitar. tenho que achar um jeito de dobrar o velho e com ela ficar. o pai dela é montado e eu sou quebrado, quero me arrumar. mulher bonita e rica é muito dificil de se encontrar. Eu vou ter que abandonar, eu sei, minha vida de solteiro. mas é bem melhor assim do que ficar por ai. sem mulher e sem dinheiro. Chega o fim de semana vou pra casa dela namorar. o velho solta os cachorros e eu fico de fora sem poder entrar. tudo que é bom e dificil dá muito trabalho pra se conquistar. eu faço qualquer proeza, mas nessa pobreza eu não vou ficar.

FORDÍTÁS

Egy lányhoz vagyok kötve, az apja ellene van és nem fogadja el. meg kell találnom a módját, hogy meghajlítsam az öreget és vele maradjak. az apja fel van szerelve és én meg vagyok törve, fel akarok készülni. szép és gazdag nőt nagyon nehéz találni. Tudom, hogy fel kell adnom a szingli életemet. de sokkal jobb így, mintha itt maradnék. nő és pénz nélkül. Jön a hétvége, megyek hozzá randizni. az öreg kiengedi a kutyákat, én meg kint maradok, anélkül, hogy be tudnék menni. minden, ami jó és nehéz, sok munkába kerül, hogy meghódítsam. minden hőstettet megteszek, de ebben a szegénységben nem maradok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp