Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • bad religion – can’t stop it

bad religion – can’t stop it

Dalszöveg és fordítás: bad religion - can't stop it Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: bad religion Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints bad religion] előadó nevének b kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: bad religion. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az can't stop it.

EREDETI

I'M INCURABLE BUT DURABLE IT'S EASY TO SEE. LACK OF RESTRAINT IS A COMPLAINT OF THOSE AROUND ME. I KNOW THAT OTHERS POSTPONE. GRATIFICATION WELL I LACK THAT AFFECTATION. LET'S GET IT RIGHT, THERE'S NO END IN SIGHT. AND I. CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP IT. CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP SHOCKING, BUT I JUST CAN'T STOP IT!. THAT'S RIGHT!. UNCONTROLLABLE, I'M INCONSOLABLE. MY PLEASURE CENTER IS THE SHELTER FOR A REPTILE. I HATE WHEN I GOTTA TOLERATE. FRUSTRATION, SEE I LACK THE MOTIVATION. LET'S SET THIS STRAIGHT, I NEVER WAIT. AND I. CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP IT. CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP (CAN'T STOP). CAN'T STOP SHOCKING, BUT I JUST CAN'T STOP IT!. THAT'S RIGHT! (I CAN'T STOP)

FORDÍTÁS

GYÓGYÍTHATATLAN VAGYOK, DE TARTÓSAN, EZ KÖNNYEN LÁTHATÓ. A KÖRÜLÖTTEM LÉVŐK PANASZKODNAK A VISSZAFOGOTTSÁG HIÁNYÁRA. TUDOM, HOGY MÁSOK HALOGATJÁK. A KIELÉGÜLÉST, NOS, ÉN NEM VAGYOK ILYEN AFFEKTÁLT. LEGYÜNK RENDESEK, NINCS VÉGE A LÁTHATÁRON. ÉS ÉN. NEM TUDOK LEÁLLNI (NEM TUDOK LEÁLLNI). NEM LEHET ÁLLÍTANI. NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI (NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI). NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI (NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI). NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI A SOKKOLÓT, DE EGYSZERŰEN NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI!. EZ ÍGY VAN! FÉKEZHETETLEN, VIGASZTALHATATLAN VAGYOK. AZ ÖRÖMKÖZPONTOM EGY HÜLLŐ MENEDÉKE. UTÁLOM, AMIKOR TŰRNÖM KELL. FRUSZTRÁCIÓ, LÁTOD, HIÁNYZIK A MOTIVÁCIÓM. TISZTÁZZUNK VALAMIT, SOSEM VÁROK. ÉS ÉN. NEM TUDOK LEÁLLNI (NEM TUDOK LEÁLLNI). CAN'T STOP IT. NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI (NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI). NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI (NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI). NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI SOKKOLÓ, DE EGYSZERŰEN NEM TUDOM MEGÁLLÍTANI!. EZ ÍGY VAN! (I CAN'T STOP)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp