Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

avail – 25 years

Dalszöveg és fordítás: avail - 25 years Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: avail Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints avail] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: avail. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az 25 years.

EREDETI

My mother said things are fine and turned the other way

My troubles she said go way back far before your day

But things are all right

She said it's alright you could see it on her face

Her days of praise had gone astray and moved on to another place my father threw up his arms in a cold aggressive rage I've been fighting my conscience years now every single day we live alone now but no one is to blame his days away go unexplained things will never be the same what's there to pray about? letting go is not so simple what's there to pray about? I should have picked another hero

FORDÍTÁS

Anyám azt mondta, hogy minden rendben van, és elfordult a másik irányba.

A gondjaim, mondta, messze a te időd előttre nyúlnak vissza.

De a dolgok rendben vannak

Azt mondta, hogy minden rendben, látszott az arcán.

A dicsőítő napjai eltévedtek és máshová mentek Apám hideg, agresszív dühvel dobta fel a karját Évek óta küzdök a lelkiismeretemmel minden egyes nap egyedül élünk, de senki sem hibáztatható a napjai megmagyarázhatatlanok a dolgok soha nem lesznek ugyanazok, miért kell imádkozni? az elengedés nem olyan egyszerű, miért kell imádkozni? Másik hőst kellett volna választanom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp