Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • ataulfo alves – não posso acreditar

ataulfo alves – não posso acreditar

Dalszöveg és fordítás: ataulfo alves - não posso acreditar Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ataulfo alves Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ataulfo alves] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ataulfo alves. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az não posso acreditar.

EREDETI

Não posso acreditar. Maia todo dia ia rezar. Pedir Santa Maria. Prá lhe ajudar. Maria foi um dia e não voltou. E dizem que Maria muito udou. Que passa toda noite no Le Bateau. Hoje a nega é bacana. Joga pif e bacará. E todo fim de semana. Vai passar no Guarujá. Como foi que a Maria. Tão depressa se arrumou. Não ganhou na loteria. Nem heranaça ela herdou. Não posso acreditar. No que se diz não .

FORDÍTÁS

Ezt nem hiszem el. Maia minden nap elment imádkozni. Santa Mariát kérdezni. Hogy segítsen neki. Maria egy nap elment, és nem jött vissza. És azt mondják, Maria nagyon szerette őt. Minden éjszakát a Le Bateau-ban tölt. Ma a nega menő. Pinochle-t és baccaratot játszik. És minden hétvégén. Guarujába megy. Hogyan tudta Maria. Olyan gyorsan elkészült. Nem nyert a lottón. Még csak nem is örökölt. Ezt nem hiszem el. Amit mondanak, az nem .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp