Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • ataulfo alves – eu não sou daqui

ataulfo alves – eu não sou daqui

Dalszöveg és fordítás: ataulfo alves - eu não sou daqui Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ataulfo alves Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ataulfo alves] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ataulfo alves. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az eu não sou daqui.

EREDETI

Eu não sou daqui. . Eu não sou daqui. Eu sou de Niterói. Sinto muito mas não posso. Aceitar o seu amor. Na terra do Arariboia. É que eu tenho quem me quer. Passe bem seja feliz. Até quando Deus quiser. Juro tenho compromisso. Seu moço preste atenção. Do outro lado da baía. Empenhei meu coração. Vou embora até loguinho. Por favor não leve a mal. Estou em cima da hora. A barca deu o sinal .

FORDÍTÁS

Nem vagyok idevalósi. Nem vagyok idevalósi. Niteroi-i vagyok. Sajnálom, de nem tehetem. Fogadd el a szerelmedet. Arariboia földjén. Van valaki, aki akar engem. Érezd jól magad és légy boldog. Amíg Isten úgy nem akarja. Esküszöm, hogy elkötelezett vagyok. Te fiatalember, figyelj oda. Az öböl túloldalán. A szívemet felajánlottam. Hamarosan elmegyek. Kérem, ne értse félre. Szolgálatban vagyok. A komp megadta a jelet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp