Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

as it stands – know it all

Dalszöveg és fordítás: as it stands - know it all Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: as it stands Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints as it stands] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: as it stands. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az know it all.

EREDETI

You have this feeling inside, and it makes you want to run and hide, you're so scared. You've got your hands against the wall you've never felt this way you've never felt so small.
Too scared to say you love her too scared to let your feelings show you know she's leaving but it's better than to be let go.
Another Will Hunting you think you know it all but this time you've never been so wrong you're only just a boy falling for some girl yet you haven't told her exactly how you feel.
She can't remember you and the last time that you met, she can't remember you you stupid fucking prick.. Will Hunting
Tell me what you have denied she feels the same as you inside.
Too scared to say you love her too scared to let your feelings show you know she's leaving but it's better than to be let go.
Another Will Hunting you think you know it all but this time you've never been so wrong you're only just a boy falling for some girl yet you haven't told her exactly how you feel Will Hunting

FORDÍTÁS

Benned van ez az érzés, és futni és bujkálni akar, annyira félsz. Kezét a falhoz kapta, amit még soha nem érzett így, soha nem érezte magát ilyen kicsinek.
Túlságosan félek azt mondani, hogy túl félve szereted, hogy az érzéseid megmutassák, tudod, hogy elmegy, de jobb, mint elengedni.
Egy másik Will Hunting, azt hiszed, hogy tudsz mindent, de ezúttal még soha nem tévedtél ennyire tévedésben, csak egy fiúnak esett le egy fiú, de még nem mondtad el neki, hogy pontosan mit érzel.
Nem emlékszik rád és arra, amikor utoljára találkoztál, nem emlékszik rád, hogy te hülye kibaszott szúró .. Will Hunting
Mondd el, mit tagadtál, ugyanúgy érzi magát, mint te bent.
Túlságosan félek azt mondani, hogy túl félve szereted, hogy az érzéseid megmutassák, tudod, hogy elmegy, de jobb, mint elengedni.
Egy másik Will Hunting, azt hiszed, hogy mindent tudsz, de ezúttal még soha nem tévedtél annyira, hogy csak egy fiú vagy egy lányért, de még nem mondtad el neki, hogy pontosan mit érzel Will Huntingért

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *