Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

as it stands – deceit

Dalszöveg és fordítás: as it stands - deceit Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: as it stands Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints as it stands] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: as it stands. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az deceit.

EREDETI

I'd like to tell you what's on her mind her deceitful ways and all her lies, but I don't know what she's gonna do next when you turn your head.
What turned you onto her last night? was it the look that she gave you? or something that she said was it me? where did she go?
She's looking at you, she's looking at me What did she say?
Not much I wanted to hear not much she needed to say
What turned you onto her last night? Was it the look that she gave you? Or something that she said, now she turns her head in shame and she is the one to blame I don't think she could waste my time she's looking at you she's looking at me what did she say? where did she go?

FORDÍTÁS

Szeretném elmondani, mi jár a fejében csalárd módjaival és minden hazugságával, de nem tudom, mit fog tenni ezután, amikor elfordítja a fejét.
Mi fordított rá tegnap este? a tekintet volt az, amit ő adott neked? vagy valami, amit mondott, én voltam? hová ment?
Rád néz, rám néz. Mit mondott?
Nem sokat akartam hallani, nem sokat kellett mondania
Mi fordított rá tegnap este? A tekintet volt az, amit neked adott? Vagy valami olyat, amit mondott, most szégyenkezve fordítja el a fejét, és ő a hibás. Nem hiszem, hogy elpazarolhatná az időmet, rád néz, rám néz, mit mondott? hová ment?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *