Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • arthur e thomaz – põe 1 real de som

arthur e thomaz – põe 1 real de som

Dalszöveg és fordítás: arthur e thomaz - põe 1 real de som Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: arthur e thomaz Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints arthur e thomaz] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: arthur e thomaz. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az põe 1 real de som.

EREDETI

Se eu chego na festa e tem alguém desanimado. Deve tá de bico seco, deve tá recém-largado. Mas comigo é diferente, eu sou um cara animado. Toma uma meu parceiro, eu vou falar com meu contato. Ei, põe 1 real de som pra festa começar. Vai ter beijo na boca quando esse refrão tocar. Põe 1 real de som meu amigo quer beber. Traz o querosene e enche o copo dele aê

FORDÍTÁS

Ha megérkezem a partira, és valaki elkedvetlenedik. Biztosan száraz szájú, nemrég szerelt le. De velem más a helyzet, én egy élénk fickó vagyok. Igyál egyet, partnerem, én beszélek a kapcsolatommal. Hé, tegyél fel egy igazi hifit, hogy induljon a buli. Csók lesz a szádon, amikor ez a refrén megszólal. Tegyél egy igazi a sztereóba, a barátom inni akar. Hozd a petróleumot és töltsd meg a poharát!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp