Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • arctic monkeys – the blond o sonic shimmer trap

arctic monkeys – the blond o sonic shimmer trap

Dalszöveg és fordítás: arctic monkeys - the blond o sonic shimmer trap Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: arctic monkeys Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints arctic monkeys] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: arctic monkeys. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az the blond o sonic shimmer trap.

EREDETI

Black as a beacon. In a river of shimmering fog. Yes, she was. If you were heat seeking. She was hard to ignore. Yes, she was. And she snapped. Wing mirrors off a Cadillacs. With particular pretty ones. And that meant she never had to strain her back. When she was putting her lippy on. Well, time tastes bland. When she's not around. And you'd sit and you'd sink and approach the brink. Before she showed ya how to shake love's steady hand. Tha knows. And she snapped. Wing mirrors off a Cadillacs. With a particular pretty ones. And that meant she never had to strain her back. When she was putting her lippy on. Shake love's steady hand. Shake love's steady. She floats like an niccy rush but she stings like a bee flat. The blond-o sonic shimmer trap. And she snapped. Wing mirrors off a Cadillac. With a particular pretty ones. And that meant she never had to strain her back. When she was putting her lippy on

FORDÍTÁS

Fekete, mint egy jelzőfény. Egy folyóban csillogó ködben. Igen, az volt. Ha hőséget keresett. Nehéz volt figyelmen kívül hagyni. Igen, az volt. És elpattant. Szárnytükrök egy Cadillacről. Különösen szépek voltak. És ez azt jelentette, hogy sosem kellett megerőltetnie a hátát. Amikor a rúzsát rakta fel. Hát, az idő íze ízetlen. Amikor nincs itt. És leültél, és elsüllyedtél, és közeledtél a peremhez. Mielőtt megmutatta volna, hogyan rázd meg a szerelem biztos kezét. Tudod. És elpattant. A Cadillacek visszapillantó tükrei. Egy különlegesen szépet. És ez azt jelentette, hogy sosem kellett megerőltetnie a hátát. amikor a rúzsát rakta fel. Rázza meg a szerelem biztos kezét. Shake love's steady. Lebeg, mint a nikecika, de csíp, mint a méhecske. A szöszi-szonikus csillogás csapdája. És elpattant. Szárnytükrök egy Cadillacről. Egy különlegesen csinos. És ez azt jelentette, hogy soha nem kellett megerőltetnie a hátát. Amikor a rúzsát kenegette.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp