Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

ann beretta – shovel

Dalszöveg és fordítás: ann beretta - shovel Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ann beretta Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ann beretta] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ann beretta. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az shovel.

EREDETI

I'm stuck here on the outside, But I'm trying to get back in, I don't know what I'm looking for, And I'm not sure of who I am, It's my second time through suicide, And I'm still figting with my friends, I'm stuck inside this shell of mine, Because I know no other way. This time I'm stuck on the outside, No chance, Nothing worth fighting for, I hope I find what I'm looking for. I'm stuck here on the outside, But I'm trying to get back in, I don't know what I'm looking for, And I'm not sure of who I am. This time I'm stuck on the outside, No chance, Nothing worth fighting for, I hope I find what I'm looking for.

FORDÍTÁS

Itt ragadtam kívülről, de megpróbálok visszajutni, nem tudom, mit keresek, és nem vagyok biztos abban, hogy ki vagyok, ez a második alkalom öngyilkosságon keresztül, és Még mindig a barátaimmal babrálok, beleragadtam ebbe a héjamba, mert nem tudok másképp. Ezúttal kívül ragadtam, Nincs esély, Semmiért nem érdemes harcolni, remélem, megtalálom, amit keresek. Itt ragadtam kívülről, de megpróbálok visszajutni, nem tudom, mit keresek, és nem vagyok biztos abban, hogy ki vagyok. Ezúttal kívül ragadtam, Nincs esély, Semmiért nem érdemes harcolni, remélem, megtalálom, amit keresek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *