Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

anggun – la rose des vents

Dalszöveg és fordítás: anggun - la rose des vents Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: anggun Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints anggun] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: anggun. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az la rose des vents.

EREDETI

Je suis née à l'envers. Tout au bout de la mer. Dans un lotus ouvert. Aux bras de Shiva. Loin de chez toi. J'ai grandi, j'ai rêvé. Aux pays des orchidées. Aux masques rouges et dorés. Qui marquent mon âme. Aussi fort que tes charmes. Et j'ai suivi le chant de mes veines. Aussi loin que m'entraînent tes pas. J'ai tourné la rose des vents vers tes plaines. Si fort que j'en saigne parfois. Loin de chez moi. J'ai appris ton espace. Les saisons froides qui passent. Nos cœurs à la surface. Au nord de mes lois. Plus au nord que tu crois. Je veux t'emmener là. Marcher la tête en bas. Saluer Ganesha. Sur les cendres chaudes. De mes rêves émeraude. Et j'ai suivi le chant de mes veines. Aussi loin que m'emmène ta voix. J'ai tourné la rose des vents vers tes plaines. Si fort que j'en saigne parfois. J'ai lâché la rose des vents pour tes signes sur moi. Et je sens ses épines sur moi. Et si je suis fidèle. Aux flèches des hirondelles. Aux elfes qui m'ensorcellent. Au nom de ta voix. Où que tu sois. J'appellerai toujours. La croix du sud au secours. Quand je serai à mon tour. La rose des vents, qui guide les amants. Si j'ai suivi le chant de mes veines. Aussi loin que m'emmène ta voix. J'ai tourné la rose des vents vers tes plaines. Si fort que j'en saigne parfois. Je serai la rose des vents qui parfume. Tes jours et tes lunes. Chez moi, chez moi.

FORDÍTÁS

Fejjel lefelé születtem. A tenger legvégén. Egy nyitott lótuszban. Siva karjaiban. Távol az otthontól. Felnőttem, álmodtam. Az orchideák földjén. Piros és arany maszkokkal. Ez jelzi a lelkemet. Olyan erős, mint a bájaid. És követtem az ereim dalát. Ameddig a lépteid visznek. A szélrózsát a síkságodra fordítottam Olyan erős, hogy néha vérzek. Távol az otthontól. Megtanultam a helyét. Az elmúló hideg évszakok. A szívünk a felszínen. A törvényeimtől északra. Északabbra, mint gondolnád. El akarlak vinni oda. Sétálj fejjel lefelé. Üdvözöljük Ganesha-t. A forró hamun Smaragdzöld álmaimról. És követtem az ereim dalát. Ameddig a hangod visz. Az iránytű rózsát a síkságod felé fordítottam. Olyan keményen, hogy néha vérzek. Elengedtem az iránytű rózsát a rám vonatkozó jeleidért. És érzem a tüskéit rajtam És ha hűséges vagyok A fecskék nyilaira A manókra, akik megbabonáznak engem. A hangod nevében. Bárhol is vagy. Mindig hívni fogom A déli kereszt segítségért. Amikor én jövök. Az iránytű felemelkedett, irányítva a szerelmeseket. Ha követtem az ereim énekét. Ameddig a hangod visz Az iránytű rózsát a síkságod felé fordítottam. Olyan keményen, hogy néha vérzek. Én leszek az iránytű rózsa, amely illatozik Napjaid és holdjaid Az otthonomra, az otthonomra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp