Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • and hell followed with – the greatest deception

and hell followed with – the greatest deception

Dalszöveg és fordítás: and hell followed with - the greatest deception Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: and hell followed with Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints and hell followed with] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: and hell followed with. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az the greatest deception.

EREDETI

I am not easily fooled. I see no difference between you and all the others, aside from you being the alpha male of just a different pack of wolves. You said that this conflict would end with you, yet since you've come to be, I've seen more of my friends and family sent to war. Our economy has worsened, yet government spending keeps increasing. How can a capitalist nation punish small business with higher taxes, and like cattle, drive their business to the companies in your pockets? Your posters line the streets like something's changed since you've taken office, yet we've seen no difference. This country was founded on the escapism of trusting one man, yet now I see entire familes hang your portrait above their dinner table. You swore you would better all our lives and children's. Still half the middles class's earning go to the Federal Reserve. The world has seen idle worship like this before, in Nazi-occupied Europe in the 30s. This is cultism at it's finest, a wave of nations putting all their faith into your hands. You lying bastard. Those many suffering supported you simply to end this war. Your charismatic features on TV screens smiling softly and speaking of hope and change, held above their heads like a promise to bring back their dead children.

FORDÍTÁS

Nem vagyok könnyen becsapva. Nem látok különbséget közted és a többiek között, eltekintve attól, hogy csak egy másik farkasfalka alfahímje vagy. Azt mondtad, hogy ennek a konfliktusnak vége lesz veled, ám amióta belépsz, több barátomat és családomat láttam hadba küldeni. A gazdaságunk romlott, a kormányzati kiadások mégis növekednek. Hogyan büntetheti a tőkés nemzet a kisvállalkozásokat magasabb adókkal, és mint a szarvasmarha, a zsebében lévő vállalatok felé terelje üzleti tevékenységét? A plakátok úgy festenek az utcán, mintha valami megváltozott volna hivatalba lépése óta, mégsem láttunk különbséget. Ezt az országot arra alapozták, hogy egy emberben bízzon, de most már látom, hogy egész családok felakasztják az arcképedet az asztaluk fölé. Megesküdtél, hogy jobb lesz egész életünk és gyermekeink. Még mindig a középosztály osztályának a fele a Federal Reserve-be kerül. A világ már látott ilyen tétlen imádatot a nácik által megszállt Európában a 30-as években. Ez a legkiválóbb kultusz, a nemzetek hulláma minden hitét az ön kezébe adja. Te fekvő gazember. Az a sok szenvedés támogatta Önt, hogy egyszerűen befejezze ezt a háborút. Karizmatikus vonásaid a tévéképernyőn halkan mosolyogva, reményről és változásról beszélnek, és a fejük fölött tartják, mint azt az ígéretet, hogy visszahozzák halott gyermekeiket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *