Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • alice in chains – the killer is me

alice in chains – the killer is me

Dalszöveg és fordítás: alice in chains - the killer is me Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: alice in chains Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints alice in chains] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: alice in chains. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az the killer is me.

EREDETI

Don't need a gun. Pointed at me. No need to run. The killer is me. The killer is me. So the sun. Shines upon me. I'm havin' fun. The killer is me. Insane the mind. In the name of me. Can't find the time. To let things be. Insane the mind. In the name of me. Can't find the time. To let things be. Let things be. Oh yeah... Can I start over. Oh yeah... Can I start over. And get over it. So the sun. Shines upon me. I'm havin' fun. The killer is me. The killer is me. The killer is me. Oh yeah... Can I start over. Oh yeah... Can I start over. And get over it. Let things be. .

FORDÍTÁS

Nem kell fegyver. Rám célzott. Nem kell elfutni. A gyilkos én vagyok. A gyilkos én vagyok. A nap is. Rám ragyog. I'm havin' fun. A gyilkos én vagyok. Őrült az elme. Az én nevemben. Nem találom az időt. Hogy hagyjam a dolgokat. Őrült az elme. Az én nevemben. Nem találom az időt. Hogy hagyjam a dolgokat. Hagyni, hogy a dolgok legyenek. Ó, igen... Kezdhetem elölről. Ó, igen... Újra kezdhetem. És túljutni rajta. Szóval a nap. Ragyog rám. I'm havin' fun. A gyilkos én vagyok. A gyilkos én vagyok. A gyilkos én vagyok. Oh yeah... Kezdhetem elölről? Oh yeah... Kezdhetem elölről. És túljutni rajta. Hagyni, hogy a dolgok rendben legyenek. .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp