Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • against me – mutiny on the electronic bay

against me – mutiny on the electronic bay

Dalszöveg és fordítás: against me - mutiny on the electronic bay Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: against me Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints against me] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: against me. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az mutiny on the electronic bay.

EREDETI

it's an into the sunrise aesthetic, let's pretend this is an informed consent. that class division doesn't make an infantry, there is no incentive, no franchise opportunities. and the magazine spreads of fashion models gas masks in hand, it's ok, it's all right, these are situations we learn to live in. when an invasion can bring a country its freedom then unconsciousness is true happiness, no, i don't know what to say.

FORDÍTÁS

ez a napfelkelte esztétikája, tegyük úgy, mintha ez megalapozott beleegyezés lenne. ez az osztályfelosztás nem tesz gyalogságot, nincs ösztönzés, nincsenek franchise-lehetőségek. és a magazin a divatmodellek gázálarcait terjeszti a kezében, rendben van, minden rendben van, ezek olyan helyzetek, amelyekben megtanulunk élni. Amikor egy invázió meghozhatja szabadságát egy országnak, akkor az öntudatlanság igazi boldogság, nem, nem tudom mit is mondjak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp