Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

against me – disgust

Dalszöveg és fordítás: against me - disgust Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: against me Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints against me] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: against me. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az disgust.

EREDETI

It's not just my imagination that I got a gun to my head. Cause I can feel the cold metal and I can smell the gun powder. I know they got their sights on me and its not just paranoia that makes me think this way. I know they got their plan for me. I know they got a grave for me. They want me to admit defeat. They want me to show my fear they know their system's going to break me. It's crushed countless before me.
I stand here and try to look out into the dark vastness that is my future. Unfortunately I can't see shit. There are clouds and there seems to be layers to the sky. It's all just too unknown. I waste time wanting to know what will happen. How will it end. But I never want to reach that day when I no longer have a need for that curiosity. I don't want to know the end to this "movie".
Shouldn't I be living yet? Shouldn't I know where I'm headed by now I have millions of dreams and things I want to do with this life. But I barely have time to do the little I do now. It's not satisfaction I get relaxing at the end of the day. It's escape from the stress. Disgust that I'm already in bed waiting to go to sleep again. Wasn't I just heere? Didn't this just happen? I can't say I know what will happen tomorrow. The higher meaning that I'm looking for did not show itself today.

FORDÍTÁS

Nem csak az én képzeletem, hogy fegyvert kaptam a fejemhez. Mert érzem a hideg fémet és érzem a pisztolypor illatát. Tudom, hogy rám figyeltek, és nemcsak a paranoia miatt gondolkodom el így. Tudom, hogy megkapták velem kapcsolatos tervüket. Tudom, hogy kaptak egy sírt nekem. Azt akarják, hogy valljam be a vereségemet. Azt akarják, hogy mutassam meg a félelmemet, tudják, hogy a rendszerük megtör. Számtalanul összetört előttem.
Itt állok, és megpróbálok kitekinteni a sötét hatalmasba, ami a jövőm. Sajnos nem látok szart. Felhők vannak, és úgy tűnik, hogy vannak rétegek az égen. Túl ismeretlen az egész. Idejét vesztegetem, hogy megtudjam, mi fog történni. Hogy lesz vége. De soha nem akarom elérni azt a napot, amikor már nincs szükségem erre a kíváncsiságra. Nem akarom tudni ennek a "filmnek" a végét.
Nem kellene még élnem? Nem kéne tudnom, merre tartok már, több millió álmom és dolgom van, amit tenni akarok ezzel az élettel. De alig van időm megtenni azt a keveset, amit most teszek. Nem elégedettség, hogy a nap végén ellazulok. Menekülés a stressz elől. Undorító, hogy már az ágyban várok, hogy újra aludhassak. Nem csak én voltam? Nem csak ez történt? Nem mondhatom, hogy tudom, mi lesz holnap. A keresett magasabb jelentés ma nem mutatkozott meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp