Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • against me – beginning in an ending

against me – beginning in an ending

Dalszöveg és fordítás: against me - beginning in an ending Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: against me Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints against me] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: against me. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az beginning in an ending.

EREDETI

Every day has a beginning and ending, just like every life has a start and finish. July is gone like the gasoline it took to make the circle again. Florida to Florida, by way of america, Cocaine and soda, playing Tetris in our underwear. We take turns reading letters, I read the haiku and you move your nails across my legs. In your arms, I don't know who I am, taking all I know about nihilism and trying to build it into a life. With your thought in mind, I walk the streets down to the shore and I sink into the Pacific. This is everything up to now ending. It was nice to believe for a while.

FORDÍTÁS

Minden napnak van kezdete és vége, ugyanúgy, mint minden életének kezdete és vége. Július elmúlt, mint a benzin, amely a kör újbóli megtételéhez kellett. Floridától Floridáig, Amerika útján, Kokain és szóda, fehérneműben játszva a Tetrist. Felváltva olvassuk a leveleket, én olvastam a haiku-t, és körmödet mozgatod a lábamon. A karjaidban nem tudom, ki vagyok, mindent figyelembe véve a nihilizmusról, és megpróbálom beépíteni egy életbe. Gondolatodat szem előtt tartva sétálok az utcákon a partra, és elsüllyedek a Csendes-óceánon. Ez mindeddig véget ér. Jó volt hinni egy darabig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *