Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

against me – 24 hours a day

Dalszöveg és fordítás: against me - 24 hours a day Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: against me Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints against me] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: against me. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az 24 hours a day.

EREDETI

Faced with everyone's worst fear. Our trivial lives that don't marrer so why are we here? Oh what a dream, little bit of freedom little bit of fantasy. I once knew what it was, that drove me to strive for a new tomorrow. The anger that drove me when I was younger. Now I can see the hate that misguided me. Sometimes all I want to do is sleep. The world would never miss me.
A sunny day then a starry night work a day job from eight to noon. Try to overcome the things up against me. She's all that keeps me going, she's all that keeps the fight in me. I try and hold onto my roots, she crowds my memory. She holds onto me, when I all I wanna do is sleep.

FORDÍTÁS

Szembesülni mindenki legrosszabb félelmével. Triviális életünk, amely nem téved, akkor miért vagyunk itt? Ó, milyen álom, egy kis szabadság, egy kis fantázia. Egyszer tudtam, mi az, ami arra késztetett, hogy új holnapra törekedjek. A harag, amely fiatalabb koromban hajtott. Most már látom a gyűlöletet, amely félrevezetett. Néha csak alvást akarok tenni. A világ soha nem fog hiányozni.
Egy napsütéses nap, majd egy csillagos éjszakai munka napi munkában nyolc órától délig. Próbálja meg legyőzni a dolgokat, amelyek ellenem állnak. Csak ő tart tovább, ő tartja bennem a harcot. Megpróbálom ragaszkodni a gyökereimhez, ő zsúfolja az emlékemet. Rám kapaszkodik, amikor csak aludni akarok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp