Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

adson e alana – n a o til

Dalszöveg és fordítás: adson e alana - n a o til Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: adson e alana Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints adson e alana] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: adson e alana. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az n a o til.

EREDETI

Não, não quero mais você, não quero mais te ver!. Não, não vai me convençer, melhor me esquecer.. Coitadinho tá pensando que ganhou meu coração. só sei dizer, que você está em minhas mãos,. faça de tudo, me dá o mundo,. que eu vou te dar na sua cara a palavra NÃO!. Sai pra lá, não adianta, fazendo charme. á todo instante não me encanta!. Sai pra lá, nem mais um piu,. o que eu tenho pra dizer é N A O til..

FORDÍTÁS

Nem, nem akarlak többé, nem akarlak többé látni. Nem, nem fogsz meggyőzni, jobb, ha elfelejtesz... Szegénykém, azt hiszed, hogy megnyerted a szívemet. Csak azt tudom mondani, hogy a kezemben vagy, csinálj mindent, add nekem a világot, én meg adom a NEM szót! Ugyan már, semmi értelme, állandóan elbűvölsz. Kifelé, és egy szót se többet,... amit mondani akarok, az N A O O til...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp