Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • adriana calcanhoto – bagatelas

adriana calcanhoto – bagatelas

Dalszöveg és fordítás: adriana calcanhoto - bagatelas Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: adriana calcanhoto Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints adriana calcanhoto] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: adriana calcanhoto. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az bagatelas.

EREDETI

Eu dizia "Apareça". Quando apareceu. Não esperava. Um dia me beijou e disse:. "Não me esqueça". Foi embora. E só esqueci, metade.... Que bom. Que eu não tinha um revólver. Quem ama mata mais. Com bala que com flecha. Ela deixa um furo. E a porta que abriu. Jamais se fecha.... Nada disso tem moral. Nem tem lição. Curto as coisas. Que acendem e apagam. E se acendem novamente em vão.... Será que a gente. É louca ou lúcida?. Quando quer. Que tudo vire música?. De qualquer forma. Não me queixo. O inesperado quer chegar. Eu deixo.... E a gente faz. E acontece nessa vida. Nessas telas. Nessas bagatelas.... Que bom que eu. Não tinha um revólver. Será que a gente. É louca ou lúcida?. Quando quer. Que tudo vire música?...

FORDÍTÁS

Én azt mondanám, hogy "jelenj meg". Amikor ez megtörtént. Nem számítottam rá. Egy nap megcsókolt, és azt mondta: "Ne felejts el engem". Elment. És csak elfelejtettem, fél.... Ez egy jó dolog. Nem volt fegyverem. Aki szeret, az többet öl. Inkább golyóval, mint nyíllal. Lyukat hagy. És az ajtó, amely kinyílt. Soha nem záródik be. .... Mindez nem erkölcsös. Nincs benne semmi tanulság. Szeretem a dolgokat. amelyek kigyulladnak és kialszanak. És újra felizzik a hiábavaló.... Kíváncsi lennék, hogy így van-e. Őrültek vagyunk vagy világosak? Amikor akarjuk. Hogy mindent zenévé alakítsunk? Akárhogy is. Nem panaszkodom. A váratlan akar megérkezni. Hagyom, hogy És meg is tesszük. És ez ebben az életben is megtörténik. Ezeken a képernyőkön. Ezekben a trifles.... Ez egy jó dolog, hogy én. Nem volt fegyverem. Vajon mi. Őrültek vagyunk vagy világosak? Amikor akarják. Hogy mindent zenévé alakítsunk?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp