Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • ac dc – rockin’ in the parlour

ac dc – rockin’ in the parlour

Dalszöveg és fordítás: ac dc - rockin' in the parlour Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ac dc Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ac dc] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ac dc. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az rockin' in the parlour.

EREDETI

I met her in Caroline. Round about sixty-nine. Well she came up to me and said, "Hi there honey. How'd you like to come along". CHORUS:. Cause we're gonna have a party. Yeah a rock 'n' roll party. Well we're gonna have a party. And before I knew. We were rockin' in the parlour. Rockin' in the parlour. Well the next time I saw her roll. Was way down in Mexico. She said, "I've got some booze around at my place. So come along and have some fun". CHORUS.

FORDÍTÁS

Caroline-ban találkoztam vele. Úgy hatvankilenc körül. Odajött hozzám, és azt mondta: "Szia édesem. Mit szólnál, ha velünk jönnél?". CHORUS:. Mert bulizni fogunk. Igen, egy rock 'n' roll buli. Hát, bulizni fogunk. And before I knew. Már a szalonban rockoltunk. Rockin' in the parlour. Nos, amikor legközelebb láttam őt rollozni. Mexikóban volt. Azt mondta: "Van egy kis piám a lakásomban. Szóval gyere és érezd jól magad." KÓRUS.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp