Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

abel caim – o barco

Dalszöveg és fordítás: abel caim - o barco Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: abel caim Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints abel caim] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: abel caim. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az o barco.

EREDETI

Lá vai um barco navegando sobre o mar. Sinto em meu rosto um pranto frio a deslisar. Naquele barco vai o meu mundo e esplendor. Vai levando pra bem distante o meu grande amor. Amor que perdi e outro ganhou. Um sonho de alguém que não despertou. Eu amei demais aquele amor judeu. Que me deixou no cais sem ter um adeus. Gaivotas voando sobre a praia a cantar. O suor do rosto tem o gosto das águas do mar. Pingo de lágrimas na areia branca a brilhar. E o barco sumindo meu amor partindo pra não mas voltar

FORDÍTÁS

Ott megy egy hajó a tengeren. Érzem, hogy az arcomon egy hideg könnycsepp siklik lefelé. Ebben a csónakban megy a világom és a pompám. Messzire viszi nagy szerelmemet. Szeretem, hogy én vesztettem, és egy másik nyert. Egy álom valakiről, aki nem ébredt fel. Túlságosan szerettem ezt a zsidó szerelmet Aki búcsú nélkül hagyott ott a rakparton. Sirályok repülnek a part felett énekelve. Az arcomon lévő izzadságnak tengervíz íze van. Könnycseppek csillognak a fehér homokon. És a hajó eltűnik a szerelmem elmegy, hogy soha többé ne térjen vissza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp