Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

abel caim – adeus maria

Dalszöveg és fordítás: abel caim - adeus maria Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: abel caim Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints abel caim] előadó nevének a kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: abel caim. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az adeus maria.

EREDETI

Adeus maria é chegada a hora. Eu vou embora muito alem daqui. Na minha viagem vou levar comigo. O meu castigo de viver sem ti.. Mais uma vez o dinheiro vence. Meu amor pertence para quem venceu. Só vou levar nesta longa estrada. A cruz pesada do desprezo teu.. Não adianta viver da lembrança. Se a esperança já perdeu a cor. Não sei dizer o que sera do mundo. Se o amor profundo não tem mais valor.

FORDÍTÁS

Viszlát Mary, eljött az idő. Messze innen elmegyek. Utazásomra magammal viszem. A büntetésem, hogy nélküled élek... Ismét a pénz győz. Az én szerelmem azé, aki győz. "Csak ezt a hosszú utat veszem fel... A megvetésed nehéz keresztje... Nincs értelme az emlékezésből élni. Ha a remény már elvesztette színét. Nem tudom megmondani, mi lesz a világból. Ha a mély szeretetnek nincs többé értéke.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp