Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

16 stitch – things they say

Dalszöveg és fordítás: 16 stitch - things they say Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: 16 stitch Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints 16 stitch] előadó nevének 1 kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: 16 stitch. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az things they say.

EREDETI

What's all this confusion.
Why must life be so hard at times.
Is this an illusion or just broken nerves, that they push right before our eyes.
Chorus: And I love the way you love me (backround: love me)And I hate the way they don't even care anymore.(backround:I don't care)
Like shells in the ocean, waiting to wash up on your shores. Praying for safe hands to rescue you, from the sands that drag you down below.
Chorus: And I love the way you love me (love me)And I hate the way they don't even care anymore. And I don't care what they say (what they say)no I don't care what they say. And I don't care what they say,(what they say)no I don't care what they say.
You are the sun, you are the light, you are the only who can save me from this darkness that is my life.You are the sun, you are the light, you are the only who can save me, save me from myself.
Chorus: And I love the way you love me (love me)And I hate the way they don't even care anymore. And I don't care what they say (what they say)no I don't care what they say. And I don't care what they say,(what they say) no I don't care what they say.
(I dont care)

FORDÍTÁS

Mi ez a zűrzavar.
Miért kell olyan nehéznek lennie az életnek néha.
Ez egy illúzió vagy csak idegtörés, amit közvetlenül a szemünk előtt nyomnak.
Kórus: És szeretem, ahogy szeretsz (háttér: szeretsz) És utálom, ahogy már nem is érdeklik őket. (Háttér: nem érdekel)
Mint a kagyló az óceánban, és várja, hogy elmosódjon a partján. Imádkozzon a biztonságos kezekért, hogy megmentsen benneteket, a homoktól, amely lejjebb húz.
Kórus: És imádom, ahogy szeretsz (szeretsz) És utálom, ahogy már nem is érdeklik őket. És nem érdekel mit mondanak (mit mondanak) nem, nem érdekel mit mondanak. És nem érdekel, mit mondanak, (mit mondanak) nem, nem érdekel, amit mondanak.
Te vagy a nap, te vagy a fény, te vagy az egyetlen, aki megmenthet engem ettől a sötétségtől, ami az életem. Te vagy a nap, te vagy a fény, te vagy az egyetlen, aki megmenthet, megmenthet önmagamtól.
Kórus: És szeretem, ahogy szeretsz (szeretsz) És utálom, ahogy már nem is érdeklik őket. És nem érdekel mit mondanak (mit mondanak) nem, nem érdekel mit mondanak. És nem érdekel, mit mondanak, (mit mondanak) nem, nem érdekel, amit mondanak.
(Nem érdekel)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp